Verkoop

Verkoopmakelaar

Wij helpen u graag verder!

Verkoopmakelaar

Heeft u verkoopplannen of staat uw woning al langere tij te koop dan is FinSafe uw juiste partner. Wij verzorgen het gehele traject en ontzorgen u van alle verkoopstress. Door een persoonlijke, creatieve en actieve aanpak is verkopen bij ons meer dan alleen internet. Gedurende het verkooptraject coördineert één makelaar het volledige verkoopproces. Voor FinSafe is het belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen u als verkoper en uw persoonlijke makelaar, hierbij staan uw persoonlijke wensen centraal.

Met een vestiging in Brunssum hebben wij het juiste netwerk om uw woning onder de aandacht te brengen.

Verkoop woning in Zuid-Limburg? Dit is onze werkwijze

Intake
Tijdens de intake kunt u al uw wensen met betrekking tot de verkoop van uw woning kenbaar maken. Daarbij zullen wij toelichten wat u van FinSafe als verkoopmakelaar kunt verwachten.

Waardebepaling
Wij geven een passend advies en een globale schatting van de marktwaarde van uw woning. Deze inschatting van de waarde is deels bepalend voor de hoogte van de vraagprijs.

Woning verkopen
Bij de daadwerkelijk verkoop van uw woning zorgt FinSafe ervoor dat alle mogelijkheden om uw woning te verkopen zo goed mogelijk worden benut. Er worden Full Color brochures met pakkende teksten en plattegrond gemaakt. Daarnaast zorgen wij voor een professionele fotoreportage en presentatie. Samen met u worden de foto’s uitgezocht en zorgen wij voor de bewerking. Ook worden er opvallende borden geplaatst en plaatsen we uw woning op site zoals Funda, Jaap en Huislijn.

Bezichtigingen en onderhandelingen
Als verkoopmakelaar begeleiden wij bezichtigingen met potentiële kopers. In het geval er geïnteresseerde kopers zijn, zullen we beginnen met de onderhandelingen. Het spreekt voor zich dat u ook in dit proces betrokken wordt.

Kosten verkoopmakelaar

Wij hanteren een standaardtarief van € 495,- voor het opstarten van de verkoopwerkzaamheden. Daarnaast wordt er een van tevoren afgesproken verkoopcourtage overeengekomen. Wij dragen zorg voor een transparante werkwijze waarbij iedere weet wat er verwacht wordt. U komt bij ons achteraf niet voor onverwachte kosten te staan.

Wenst u een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij onze strategie aan uw wensen aanpassen?

Voordelen verkoopmakelaar

Wilt u zeker zijn van het maximale resultaat uit de verkoop van uw woning, schakel dan FinSafe in. U weet dan zeker dat de woning tegen de maximale prijs wordt verkocht, u kan genieten van de beste voorwaarden en de juridische zaken goed geregeld zijn.

Wenst u een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij onze strategie aan uw wensen aanpassen?

Extra advertentie mogelijkheden die wij ondersteunen en coördineren:

  • Ondersteunende advertenties in de regionale huis aan huisbladen
  • Flyer en/of poster verspreiding (lokaal en regionaal mogelijk), FinSafe verzorgd het ontwerp
  • Uitgebreide social media ondersteuning
  • Professionele filmpresentatie van uw woning
  • Stylingadvies en/of gewenst styleren wij uw woning voor een optimale presentatie/verkoopresultaat.