Aankoopmakelaar

Aankoopbegeleiding

Wij helpen u graag verder!

Aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar behartigen wij de belangen van huiskopers bij de aankoop van een nieuwe woning in Brunssum en omstreken. De aankoop van een nieuwe woning is geen dagelijkse bezigheid en daardoor kan het zijn dat u niet precies weet waar u op moet letten. Natuurlijk is op het internet het een en ander te lezen, maar ziet u niks over het hoofd? Zijn er bouwkundige gebreken? Wat is een goed bod om een goede kans te maken? Waarschijnlijk zijn er nog tal van vragen waar u mee te maken krijgt. FinSafe neemt graag het werk voor u uit handen en helpt u bij al deze vragen.

Aankoopbegeleiding van FinSafe

Alvorens we op zoek gaan naar een geschikte woning beginnen we met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we de wensen en eisen voor een nieuwe woning. Samen met u gaan we vervolgens op zoek naar een geschikte woning. Daarbij zult u van ons ook alternatieven ontvangen. Dagelijks doorzoeken wij het woningaanbod. Tijdens bezichtigingen kunt u zich volledig richten op het gevoel en de emotie, wij nemen kennis van het bouwkundige onderdeel. Na een goed gevoel doen wij een na onderzoek, dit bestaat uit het in kaart brengen van de omgevingsfactoren, prijs-kwaliteitsverhouding, benodigde aanpassingen en (on)mogelijkheden van de woning. Tot slot gaan wij namens u onderhandelen en controleren de koopakte.

Voordelen aankoopmakelaar

FinSafe beschikt over jarenlange ervaring en kennis binnen de woningmarkt. We beschikken over een team van specialisten die u belangen vooropstellen en volledig handelen in uw voordeel. Zo voorkomt u op een later tijdstip gebreken aan de woning en betaalt u niet te veel voor een woning.